En Guide til fælles Stock markedsvilkår

Aktiemarkedet kan være en stor investeringsværktøj, men mange mennesker befinder sig usikker på at investere i markedet, fordi de er bekendt med nogle af de mere almindelige vilkårene i forbindelse med markedet trading eller ej. Hvis du er en af disse mennesker, fortvivl ikke; Nedenfor finder du flere af de mere almindelige vilkårene i forbindelse med aktiemarkedet defineret for at hjælpe dig med at få mening ud af den investering nyheder, du hører.

Bestande

Bestandene er naturligvis en af de mest almindeligt handlede varer på aktiemarkedet… de er offentligt solgte og handlede aktier i selskaber. Hver andel af en bestand er en del af ejerskabet i virksomheden, der har udstedt bestanden, og grossist har normalt ret til at stemme i grossist møder. Aktionærer er også ofte givet forhåndsmeddelelse om kommende opdelinger, fusioner og udgivelsen af ny bestand aktier.

Obligationer

Obligationer svarer til bestandene, men er oftere udstedt af regeringerne end af individuelle selskaber. Obligationer er udstedt med en bestemt dato, ved som de nå modenhed, efter hvilket tidspunkt de er udbetalt og deres aktuelle værdi er betalt til indehaveren af bond. Jo længere en obligation indehaveren ejer en obligation før udløb, jo flere penge de har indtjent i båndet og mere de får på forfaldstidspunktet.

Udbytte

Udbytte er supplerende betalinger, der er foretaget til aktionærer efter en særdeles indbringende kvartal. Mange mennesker geninvestere automatisk deres udbytte, at få flere aktier svarende til størrelsen af den dividende, der blev betalt.

Futures

Futures handles i samme retning som bestande, men er købt mod fremtidige udgifter til råvarer. Når futures modne, er penge, hvis den faktiske pris for råvarer er højere end at der var betalt for futures og penge er tabt, hvis prisen er lavere end det, der var betalt.

Indeks Trading

Grupper af bestande baseret på råvarer eller sektorer af markedet kan købes og handles som et indeks; fælles indikatorer omfatter markedets diamond, guld markedet, informationsteknologisektoren, sundhedspleje og andre sådanne grupperinger.

Handel på margen

Handel på margen er lig gør stock brancher med lånte penge… Du kan købe de bestand aktier for en del af den faktiske pris, mens resten forfalder på et senere tidspunkt eller ved salg af bestanden. Den mægler, der placerer ordren skal have din margin del af omkostningerne inden du afgiver ordre, som er typisk 50% af udgifterne til bestanden.

Bull eller Bear marked

Markeder, Bull og bear markeder er udtryk, der anvendes til at beskrive tendenser i aktiemarkedet. En tyr marked er en, hvor bestande fortsætter med at stige over en længere periode, og anses for at være en optimistisk marked. Et bear marked er en, hvor aktier falder i pris over en længere periode, og anses for at være en pessimistisk marked.

Opdeler

Opdelinger er en måde at virksomheder reducere værdien af deres individuelle bestande uden at reducere værdien af deres aktier som helhed. Den mest almindelige type af split er en to-for-en split, hvor hver del af materiel er opdelt i to aktier… Dette fordobler det samlede antal aktier, selvom det samlede investerede beløb forbliver den samme, og hver individuel aktie er værd en halvdel af dens tidligere værdi. Aktionærer ender eje dobbelt så mange aktier efter en to-for-en split, selvom det samlede beløb, som de har investeret forbliver den samme.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.