Flyder sikkert – State-Of-The-Art Pipeline beskyttelsessystem

PipeGuard:

Pipeline skade forebyggelse udfordring hård

Magal sikkerhedssystem PipeGuard er en nyskabende, patent indtil sikkerhedssystem, der tager sigte på beskyttelse af rørledninger og begravet aktiver fra terrorisme, tyveri og tredjeparts skader. Baseret på state-of-the-art patentanmeldt integrerede teknologier, tilbyder PipeGuard en unik løsning for at opfylde den hård udfordring af rørledningen skade forebyggelse.

Haster:

Pipeline beskyttelse:

Ud af hele olie/gas flow sekvens fra oliefelter gennem havne og raffinaderier til kunden, rørledninger lagt under jorden for hundredvis af kilometer uden sikkerhed overvågning kapaciteter, har altid været den mest sårbare over for sabotage og tyveri.

Til dato, er der ingen effektiv løsning til sikring af nedgravede rør mod skader forårsaget af terror, sabotage, tyveri eller anden tredjepart trusler. Magal sikringssystemer har identificeret efterspørgslen og har gennemført en unik teknologi, der tager sigte på denne udfordring.

PipeGurad konceptet:

PipeGuard er designet til at lyde en alarm til operatører-kun når en reel og konkret trussel er identificeret. Sensing enheder (S.U.) er installeret i en afstand af omkring 200-300 meter fra hinanden. De er placeret langs røret i en dybde, der er i mellem røret og overfladen af jorden. De kan installeres over røret eller indenfor offset grænser op til 10 meter. Hver enhed er en selvstændig enhed med en anderledes ID. Software baserede komponenter, S.U.s kan blive opdateret med nye parametre og version tilføjelser. Afhængigt af områdets karakteristika, PipeGuard tilbyder flere muligheder for at sikkert overføre alarm besked fra S.U. til operatøren: trådløse RF, wired, eller en kombination af to.

Pipegurads teknologi:

• S.U.s er drevet af et lithium batteri pack designet til at sikre fuld drift i mindst 5 år i den trådløse tilstand. Hver S.U. er pakket ind i en forseglet beholder, anti-korrosion.

• RF kommunikation er baseret på spredt-spektrum teknologi med UHF P band frekvens og meget lavt strømforbrug, gør det muligt for sameksistens af systemet inden for civile eller militære begrænsninger.

• Modtagelse af rå seismiske signalering er opnået ved hjælp af flere Geo-plads Geophones i en række yderst følsomme over for frekvens domæne, typisk til handlingen at grave.

• Placeringen af de identificerede trussel er afledt af en nøjagtig måling af signal på hver sensor. Denne teknik filtrerer signaler, der er uden for en defineret ærme på begge sider af røret, og dermed nedsætter falsk alarm hastigheden til et minimum. Identifikation mekanisme installeret i systemet computer garanterer konfidensniveau på 99% efter en integration tidspunktet for mindre end 1 min.

PipeGurad kommando & kontrol

Alarm beskeder er accepteret og vises over geografiske lag – enten en kort eller en Luftfoto.

Ved at præsentere alarm på denne måde, control center operatør, intervention team (placeret hvor som helst langs linjen) og vagter i patrulje bruger køretøjer alle det samme sprog – en væsentlig faktor for øjeblikkelig reaktion.

patrulje køretøjer langs rørledningen udsættes for oplysninger, streames via Pipeguard’s RF kommunikation. Derfor, og meddelelser, der sendes fra en sensing enhed med en defineret ID automatisk geografisk vises pÃ¥ den bærbare computer installeret i køretøjet.

Tegn PipeGuard Fiber-optisk ledning afsløring wire

1 indtrængen anerkendelse meget god

(PD > 98%) Medium-lav ingen

2 multihændelse meget gode lav ingen

3 FAR meget lav Medium meget lav

4 placering nøjagtighed høj høj mellemlang

5 skade forebyggelse, god Medium ingen

6 robusthed høj, systemet er konstrueret på uafhængige detektorer lav, Fiber-optisk ledning fiasko bringer hele systemet ned. Lav, Wire fiasko bringer hele systemet ned.

PipeGurad: Brændstofpåfyldning sikkerhed

Besvare udfordringen at sikre rørledninger, tilbyder Magal sikringssystemer PipeGuard en total sikkerhedsløsning for olie og gasindustrien – fra feltet olie til raffinaderiet.

• Innovativ teknologi designet til at bevogte nedgravede rørledninger, uanset rørledning længde.

• Opdager potentielle angreb og indberetninger myndigheder før eventuelle skader eller skade opstår.

• Velegnet til alle rørene fra eksisterende og operationelle rørledninger, til nye rørledninger under opførelse.

• Let integreres i en komplet sikkerhedsløsning, herunder perimeter sikkerhed, jord eller luft patrulje m.fl.

Magal Security Systems, Ltd Har stået i spidsen for sikkerhedsbranchen i udvikling, fremstilling og markedsføring af effektive og avancerede udendørs sikkerhedssystemer. Vores systemer er installeret i mere end 75 verdensomspændende lande, beskytte olie & gas anlæg, lufthavne, grænser, maksimal sikkerhed fængsler, nukleare anlæg, militærbaser, kommunikation centre, statslige faciliteter og andre følsomme områder.

For mere information, se:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.