Hvornår bliver Google-aktien delt?

Du undrer dig måske over, hvornår Google-aktien splittes. Googles aktiekurs er så høj, at der skal være en grund til, at den splittes. Google-aktier vil nu være tilgængelige til videresalg til den splitjusterede markedspris mandag den 18. juli 2018. Du kan nu høste fordelene ved Google-aktieopdelingen, hvis du er investor. Sørg for at gennemgå virksomhedens seneste økonomi, udsigter og forretningsmodel, inden du træffer en beslutning. Derudover vil virksomhedens lager være lettere at få adgang til og mere flydende. Dette kan øge handels- og købsaktiviteten. Selvom aktiesplittet ikke vil påvirke selskabets fundamentale forhold på nogen måde, er det en positiv indikator for virksomhedens fremtid.

Mange investorer ønsker måske at holde Alphabet-aktien på lang sigt, men virksomheden vil sandsynligvis ikke opdele sin aktie, før den når $ 3,600 i sin børsintroduktionsvurdering. Alphabet har en meget større markedsværdi end den gennemsnitlige aktie, så en 20-for-1-opdeling kan føre til en præmiemultipel. Alphabet tager de rigtige skridt for at opnå dette, herunder et aggressivt aktietilbagekøbsprogram. Alphabet præsenterer en overbevisende mulighed for risikobelønning. Alphabet-aktiekurserne er faldet med mere end 30% i de sidste tre år, på trods af at de nåede et højdepunkt på $ 3030 pr. Aktie.

Googles aktiesplit er planlagt til 2022. Hver aktionær modtager yderligere 19 aktier. Dette gør dem til en fremragende investeringsmulighed. De har genereret kontanter og holdt dem på deres balance. Aktierne fortsætter med at handle mandag den 18. august.

Google-aktierne bliver delt 20 mod 1 efter fredagens lukning af markedet. Allerede nu forbereder selskabet sig på at offentliggøre indtjeningen for juni kvartal. Virksomhedens placeringsdelingsfunktion er blevet opdateret, hvilket har haft stor indflydelse på YouTube-annonceindtægter. Alphabet-aktien faldt i dag, da virksomheden forbereder sig på at splitte sin aktie. Google-aktier vil være de dårligste i morgen.

Aktiesplit giver investorer en hurtig måde at få et koffeinboost på, men kan også forårsage et nedbrud. Markedet er afhængigt af substans fra virksomheder til at investere. Aktiesplit kan kun være midlertidige, og investorer kan muligvis ikke sælge deres aktier og trække sig tilbage fra markedet, hvis de mangler substans. Alphabet, et bemærkelsesværdigt selskab, vil se sin aktiekurs skyrocket, hvis den har solide fundamentale forhold. Investorer er håbefulde på grund af dette.

Alphabet-aktierne opdeles i tre klasser ved aktiesplittet, som finder sted den 15. juli. Investorer, der har klasse A-aktier, vil kunne modtage tusind ekstra aktier. Aktionærerne godkendte planen, og datoen for opdelingen blev fastsat. Det tog noget tid, men Google har nu nået denne milepæl. Hvad kan du forvente? Vil det påvirke aktiekursen på Alphabet?