Sådan finder du den bedste tandlæge i nærheden af mig

Det kan være svært at finde den rigtige tandlæge i dit område. Når du skal vælge den rigtige tandlæge, er der mange ting, der skal tages i betragtning. Det hele kommer ned til dine personlige præferencer og budget. Dette er nogle tips til at hjælpe dig med at finde en god tandlægepraksis. Spørg rundt efter anbefalinger. Listen vil blive indsnævret betydeligt, hvis du har personlige anbefalinger. Du kan også tjekke Google Anmeldelser for at finde ud af, hvad andre mennesker har at sige om tandlægen.

Dr. Mindy Benjamini, en familie tandlæge med et godt ry og en stor holdning er Dr. Benjamini. Hun er en tandlæge, der har praktiseret i mere end 10 år på Main Line. Hun er også en succesrig tandlæge og tandlæge iværksætter. PatientsshieldTM, hendes opfindelse, har hjulpet tusindvis af patienter under den nylige influenzapandemi. Efter eksamen fra University of Pennsylvania School of Dentistry begyndte hun straks at praktisere tandpleje og er nu et stolt medlem af World Clinical Laser Institute.

Dr. Kryzman er en tandlæge, der virkelig kender sine ting. Han lytter godt og kan tilbyde råd baseret på sine resultater. Du behøver ikke vente for længe på at se ham. Han er en fornøjelse at møde og vil hjælpe dig med at løse ethvert tandproblem. Han vil hjælpe dig med at nå dine mål, uanset om du har brug for en simpel rengøring eller større tandkirurgi.

Sachar Dental NYC – Dr. Sachar er en respekteret tandlæge i New York City. Han har tjent patienter i mere end 15 år og har opnået et godt ry for sin fremragende service. De accepterer mange betalingsformer og har et netværk med mange tandforsikringsselskaber lån penge til tandlæge. Din tandforsikringsudbyder kan hjælpe dig med at finde en lokal tandlæge. Hvad venter du på at gøre? Begynd at søge i dag efter den bedste tandlæge i dit område! Det er nemt!

NYC Smile Spa – New York City-baserede Smile Arts of NY tilbyder forebyggende tandpleje og kosmetiske procedurer. Højtuddannede fagfolk er tilgængelige for at give røntgenstråler, kontrollere tandkødets sundhed og udføre andre tandbehandlinger. For at korrigere eller mangle tænder kan patienter have tandimplantater og kosmetiske tandplejeprocedurer såsom Invisalign. Dr. Peter Mann er en respekteret kosmetisk tandlæge med 20 års erfaring. Han er også lektor ved New York University.